De 8 leukste speelbank builds, met één speelbank

23 JAN, 2023

Deel:

Op zoek naar inspiratie voor de leukste bouwwerken om te maken met jouw speelbank? Kijk niet verder! Hieronder hebben we acht van onze favorieten opgesomd.


De Sofani speelbank is een bank gemaakt van 4 foam elementen. Met deze foam elementen kunnen kinderen honderden dingen bouwen. 


Voor kinderen is het speelgoed met eindeloze mogelijkheden. De speelbank geeft kinderen de mogelijkheid om hun fantasie & creativiteit tot het uiterste te verkennen.


Voor ouders betekent de speelbank minder rommel en gezonde speeltijd voor je kind. Creatieve ontwikkeling is een garantie door het 'open einde' design waarbij kinderen zelf invullen hoe ze spelen - er is geen goed of fout of een instructieboekje.


Meer leuke builds? Schrijf je in op onze maillijst!

Je ontvangt om de week vijf nieuwe builds die je kan uitproberen met jouw speelbank!


  • "Mijn zoontje van 3 heeft vanaf het moment van uitpakken meteen alle bouwsels al gemaakt die je kunt bedenken. Geweldig leuk & eindeloze opties!"

    • Maaike B."Mijn zoontje van 3 heeft vanaf het moment van uitpakken meteen alle bouwsels al gemaakt die je kunt bedenken. Geweldig leuk & eindeloze opties!"

  • Maaike B.


Build #1 - De bunker

De bunker is het eerste bouwwerk op onze lijst. Mijn dochter maakt deze graag om zich lekker terug te kunnen trekken met wat speelgoed of een boekje. Leg er een paar kussens en een dekentje in en je hebt een knus plekje voor je kind om even te ontspannen. Mijn zoontje vind het bijzonder leuk om soldaatje te spelen met deze build.

Build #2 - De glijbaan

De glijbaan is de meest gemaakte build in ons huis. Springen, glijden, (kop)rollen; alles kan met deze build. Stevig genoeg om kinderen t/m circa 9 jaar te ondersteunen.

Ideaal voor de kleine acrobaten om hun stunts te oefenen met een veilige & zachte landing.

Build #3 - De troon

Met de troon voel je je gegarandeerd een koning of een koningin. Een heerlijke build om je koninkrijk te besturen, een meeting te organiseren in de troonkamer of gewoon lekker te ontspannen met een boekje of tablet.

Build #4 - De tijdscapsule

In de tijdscapsule staat de tijd even stil. Klim erdoorheen om naar een andere dimensie te gaan, of ontspan in de tijdscapsule door lekker languit te liggen. Erop klimmen is een riskante, maar uitdagende activiteit.

Build #5 - De Raket

Met de raket verken je planeten, sterrenstelsels en kom je misschien nog buitenaards leven tegen. Zet je astronautenhelm op, en verken het heelal. Dit is de favoriete build van mijn zoontje, die zichzelf graag vergelijkt met Luke Skywalker.

Heb je nog geen speelbank?

Een speelbank heeft vele voordelen!

🧠  Verbeterd creatief denkvermogen

🤗  Gegarandeerd urenlang speelplezier

📵  Verminderd schermtijd - eindelijk echt spelen

🛏  Dient ook als logeerbed

🪁  Minder rommel - vervangt tientallen speelgoedjes

€249,00€299,00

(51 beoordelingen)

Build #6 - De lanceerpad

De lanceerpad is niet voor mietjes. Alleen de echte waaghalzen en acrobaten wagen zich hieraan. Erg leuk om vanaf te springen (zorg voor een zachte landing!) of als uitkijkpost. In plaats van één van de driehoek kussens te gebruiken kan je ook je eigen bank gebruiken.

Build #7 - De boom

De boom is naar mijn mening één van de mooiste builds. Vraag me niet waarom, maar het voegt wat unieks toe aan een kamer. Minder geschikt om op te klimmen, dus meer bedoelt voor de wat passievere speeltijd.

Build #8 - Het (rock)podium

Het podium is geschikt voor de kleine artiesten onder ons. Oefen alvast voor wanneer je straks in Ahoy staat. Mijn dochter geeft hier graag concerten waarbij mijn vrouw & ik als publiek ervoor zitten. Voeg een klein gitaartje toe en je hebt een leuke & musicale avond.

Een speelbank is het speelgoed van 2023

Hopelijk hebben de builds hierboven je wat inspiratie gegeven! Mocht je nog niet bekend zijn met het onderwerp 'speelbank' hoop ik dat je wat wijzer bent geworden van de mogelijkheden door dit artikel. Een speelbank is geschikt voor kinderen van 2 t/m 8 jaar. Het stimuleert creatieve ontwikkeling en zorgt voor urenlang scherm-vrij plezier.

Interesse in een speelbank? Klik op de knop hieronder om de Sofani speelbank te bekijken.

€249,00€299,00

(51 beoordelingen)